De shop voor al jouw ZenEssentials

Welkom op de ZENSHOP

Hier vind je al jouw ZenEssentials om thuis jouw me-time moment te creëren.
Op deze shop vind je enkel producten die huidverbeterend werken, zodat jij echt resultaten haalt. Mini-Rani staat voor je klaar om je advies te geven!
Doe gerust eerst de huidanalyse-test om gericht advies te krijgen.

 

Gratis verzending vanaf €70

Categorieen

Over Rani, ZenExpert

Mijn filosofie is, wanneer je moet kiezen tussen thuisverzorging of behandelingen, je ALTIJD voor thuisverzorging moet gaan. 70% van jouw uiteindelijke resultaat gebeurt thuis!

Ik merk in het salon dat al veel beauties proberen zich goed te verzorgen, maar zich laten vangen aan (to be fair: goede) marketingcampagnes en dingen die ze in het rek van de apotheek zien staan. Wanneer ik dan mijn hele relaas afsteek waarom dat niet het beste idee is zie ik de paniek in de ogen en een mini existentiële crisis. Want wat is er dan wel nog goed?

Wel, ik heb dat voor jou uitgezocht en ik creëerde de ZENSHOP. Zen shoppen, zen thuis verzorgen, zen elke dag een mini me time moment creëren. Want ja, helaas is elke dag bij ons langskomen niet echt haalbaar.

Voor jezelf zorgen hoeft niet lang te duren en is geen overbodige luxe. Je bent meer dan een mama, meer dan vrouw van, vriendin van, werknemer bij, … Voor jezelf zorgen moet terug prioriteit 1 worden, vind je ook niet? Dat wil ik je graag laten zien in onze shop.

Ranis Favourites

0
    0
    Jouw winkelwagen
    Geen producten hier!