ZEN doorheen jouw zwangerschap. Rust voor jou en jouw baby.

Zwanger zijn is een hele onderneming. Er groeit een alien in je buik die jij van volledig niets hebt gecreëerd. (Oke, je partner heeft misschien een klein beetje geholpen, maar jij doet dus wel het harde werk)
Die alien brengt nog kwaaltjes met zich mee ook. Misselijkheid, bekkenpijn, harde buiken, rugpijn, gezwollen voeten en handen, een verstopte neus, niet meer op je rug mogen slapen, met een gigakussen in bed liggen en alsnog slecht slapen, …

Nogal goed dat jij dat wezentje al doodgraag ziet en het er allemaal voor overhebt.

Maar eerlijk? Dat gewoon voor jezelf zorgen, de periode waarin alle cadeaus nog voor jou waren in plaats voor jouw baby, pijnvrij en relaxed rondlopen, … Dat mis je wel.

Wij kunnen je helpen. Speciaal voor alle mama’s to be creëerden we een abonnement bomvol heerlijke behandelingen en arrangementen. Negen maanden lang, van trimester 2 tot trimester 4 (postpartum), wordt jij van nabij opgevolgd om ervoor te zorgen dat jij zo ontspannen mogelijk door het leven gaat.

Negen maanden lang, van trimester 2 tot trimester 4 (postpartum), wordt jij van nabij opgevolgd met behandelingen en de juiste producten om ervoor e zorgen dat jij zo ontspannen mogelijk door het leven gaat.

Want wist je dat het stresssysteem van de baby gemaakt wordt rond week 20 van de zwangerschap? En dat een stressvolle zwangerschap voor zowel jou als jouw baby nadelige effecten kan hebben?

Daarom is het dus ongelooflijk belangrijk dat jij goed voor jezelf blijft zorgen. Met de kennis van dat stresssysteem kan je toch nog onmogelijk argumenteren dat massages en arrangementen luxe zijn, toch?

Nee! Het is broodnodig om van jou én de beste mama allertijden te maken, én om voor de vrouw binnenin jou te blijven zorgen. Baby of niet, je blijft je eigen persoon. Ik help je graag om je hieraan te doen herinneren.

En ook na de zwangerschap laten we je niet los. Je abonnement blijft doorlopen tot meer dan drie maanden na je bevalling. Zo kan jij wennen aan het leven als nieuwe mama en wordt er voor jou gezorgd.

Alle verwennerij die jij krijgt tijdens dit abonnement:

Trimester 2 (week 13 tot 26)

⇨ Pregnancy Pack arrangement
= Gelaatsverzorging + buikverzorging

⇨ Behandeling naar keuze (keuze uit Zwangerschapsmassage FULL BODY, ZENFacial, SPA pedicure)

Trimester 3 (week 27 tot einde)

⇨ Mommy to be Arrangement
= Spa pedicure + lakken, mini-gelaatsverzorging, zwangerschapsmassage.

⇨ Behandeling naar keuze (keuze uit Zwangerschapsmassage FULL BODY, ZENFacial, SPA pedicure)

Trimester 4A (week 1 tot 6 postpartum)

⇨ ZENMOM@HOME
= productenpakket voor thuis + videogids met dingen die jouw partner/mama kan doen om jouw ZENgevoel in stand te houden. Je omgeving leert een aantal massagetechnieken om de fysieke en mentale druk op jou te verlichten.

Ook krijg je een videogids met een aantal massagetechnieken die jij kan doen bij jouw baby.

Trimester 4B (week 7 tot 21 postpartum)

⇨ Me Time Arrangement
= Spa-manicure, FOCUSmassage rug-nek-schouders, make-upadvies

⇨ Babymassage

Waarom ZenZwanger?

100 procent focus op en rust voor jou

Jij verdient het om tijdens jouw zwangerschap goed voor jezelf te zorgen. Je lichaam verandert en dat kan heftig zijn. Allerlei kwaaltjes, pijn, ongemakken, … Daarnaast moet je misschien nog werken tot 39 weken (wat een klucht trouwens), heb je misschien al een kleuter rondlopen en kan je minder rusten, …

Believe me when I say: het is echt geen luxe om dit voor jezelf te willen doen. Een happy baby begint bij een happy mama.

Bij de behandelingen wordt er volledig gefocust op wat jij nodig hebt en streven we naar complete rust en ontspanning.

Bevordert de ontwikkeling van je baby

Hoewel dit abonnement bedoelt is voor jou en we willen afstappen van het idee dat alle cadeaus voor je baby moeten zijn, is het volgende nog mooi meegenomen:

Door zelf ontspannen door je zwangerschap te gaan, ga jij ook een ontspannen baby hebben. Jep, als jij gestrest bent geef jij dit vanaf week 20 gegarandeert door aan je baby, met nog meer spanningen tot gevolg.

Door de mentale rust die jij ervaart, en door de massages die jouw baby ook al voelt, gaan we de ontwikkeling van je baby alvast een dikke voorsprong geven.

Gespecialiseerde behandelingen door een ZenExpert

Rani is gespecialiseerd in de ontspanning van mamas (to be) en babies. Ik ben dag in dag uit bezig met zwangere vrouwen in elk stadium van de zwangerschap en ik adem alles wat jij als zwangere vrouw nodig hebt.

Heel anders dan salons die “eens” een zwangerschapsmassage doen, weten wij exact wat jij nodig hebt.

Alle verwennerij nog eens op een rijtje.

Trimester 2 (week 13 tot 26)

⇨ Pregnancy Pack

⇨ Behandeling naar keuze (keuze uit Zwangerschapsmassage FULL BODY, ZENFacial, SPA pedicure)

Trimester 3 (week 27 tot 42)

⇨ Mommy to be Arrangement

⇨ Behandeling naar keuze (keuze uit Zwangerschapsmassage FULL BODY, ZENFacial, SPA pedicure)

Trimester 4A (week 1 tot 6 postpartum)

⇨ ZENMOM@HOME ⇨ productenpakket voor thuis + videogids met dingen die jouw partner/mama kan doen om jouw ZENgevoel in stand te houden. Je omgeving leert een aantal massagetechnieken om de fysieke en mentale druk op jou te verlichten.

Ook krijg je een videogids met een aantal massagetechnieken die jij kan doen bij jouw baby.

Trimester 4B (week 7 tot 21 postpartum)

⇨ Me Time Arrangement

⇨ Babymassage

Hi, ik ben Rani. Jouw ZenExpert

Waarom ik het zo fijn vind om met zwangere vrouwen te werken?

Ik vind het heerlijk om jou echt te kunnen helpen. De zucht van verlichting na een behandeling are my drugs.

Als iemand die zichzelf continu voorbijloopt en dan plots beseft dat alles pijn doet van de spanning, vind ik het erg belangrijk om anderen te behoeden van dat lot.

Zeker als ze dan nog eens enorm veel energie steken in een baby laten groeien en alle ballen in de lucht te houden.

Tijdens mijn hogere studies heb ik dus enorm veel tijd gestoken in onderzoek naar de doelgroep zwangere vrouwen om jou het allerbeste te kunnen helpen.

Zo ben ik expert in het effect van hormoonveranderingen in je huid, de link tussen zwangerschap en spierspanningen/spierveranderingen en ingrediënten die jij tijdens je zwangerschap juist wel, of helemaal niet, kan gebruiken.

Zij ervaarden al het ZEN Effect

Voor de tweede keer heeft Rani een zalig zenmoment gecreëerd met het mommy to be arrangement.

Zeker een aanrader om je tijdens je zwangerschap nog eens goed in de watten te laten leggen!

Marilyn V.

Veelgestelde vragen

Kan ik in delen betalen?

Tuurlijk!

Je betaalt eerst €366. Dit is jouw startbedrag.

Daarna betaal je nog eens vier maal €165. Dit telkens wanneer je komt genieten van je behandelingen van trimester 2 en 3. Op die manier ben jij volledig klaar met betalen tegen dat je bevalt! 

Wat als ik vroeger beval?

No problemo. Je kan eventueel gemiste behandelingen na je bevalling nog komen doen.

Wat als ik al verder ben dan 13 weken?

Dan kan jij extra veel langskomen! Alle behandelingen blijven gelden, de enige voorwaarde is dat je ze opneemt voor je 21 weken postpartum bent.

Om de hoeveel tijd kan ik een behandeling laten doen?

Wanneer je instapt op 13 weken, kan jij ongeveer elke 6 weken een behandeling komen doen. Wanneer je later instapt vermindert die tijd uiteraard.

 

Nog twijfels of vragen? Happy to help! Contacteer me op info.zenbaby@gmail.com of 0487 68 29 53

0
    0
    Jouw winkelwagen
    Geen producten hier!