ZEN Signature Treatments

Bij Zenbaby en Zenbeauty staan we bekend om onze ZENTOUCH. We bedenken graag zelf onze eigen twists en rituelen om je zo een unieke behandeling te kunnen geven.

ZEN Facial

De ultieme belevingsbehandeling. Steunt op drie essentiële oliën om zo een totaalontspanning te bekomen. Inclusief een gelaats- en hoofdmassage van een halfuur. Deze massage bevat invloeden van de shiatsu en bindweefselmassage. Zo gaan we de doorbloeding stevig stimuleren en een liftend effect geven.

 

€120

Focusmassage nek schouders rug

Deze massage is zeer ontspannend, achteraf. Tijdens deze massage laat Rani zich volledig gaan op je spierknopen.

 

Alle pijnlijke, stramme spieren worden losgewerkt.

 

Hoewel dit tijdens de massage niet altijd even aangenaam is, heb je na de massage wel een heerlijk ontspannen gevoel door alle spieren die zijn losgewerkt.

 

€40

SPA pakket

De mani-pedi van je dromen!

We starten met een voetbadje en een drankje, waarna je voeten volledig verzorgd worden. We voeren een grondige pedicure uit en je krijgt een scrub, masker en massage van je voeten.

 

Erna gaan we verder met de spa-manicure. Je nagels worden volledig verzorgt en ook je handen krijgen een heerlijke scrub en worden ondergedompeld in een paraffine bad. Dit geeft een warm, zacht masker waardoor je de zachtste handen ooit krijgt.
Afsluiten doen we uiteraard met een handmassage.

 

€120

Pakket epilatie wenkbrauwen bovenlip

We shapen je wenkbrauwen tot perfectie door ze eerst te waxen en ze daarna nog bij te werken met een pincet. Indien nodig knippen we de haren ook bij.

Erna wordt ook je bovenlip geëpileerd om het zo te ontdoen van dons en ongewenste haartjes.

Vier weken haarvrij: yes please!

 

€30

0
    0
    Jouw winkelwagen
    Geen producten hier!