Gelaatsverzorgingen

Bij elke gelaatsverzorging werken we op reinigen, voeden en verzorgen.

 

Je krijgt van ons oprecht advies en een heerlijk ontspannende behandeling.

Tijdens elke behandeling make we een heksensoep om zo de beste actieve ingrediënten te combineren en in te brengen.
Zo brengen we je naar de meest stralende huid ooit.

Weet je niet welke behandeling je moet kiezen? Boek dan eerst een SKINTAKE. Zo kunnen we naar je huid kijken en samen een behandelplan opstellen.

Classic

De klassieke gelaatsverzorging. We gaan eerst de huid grondig reinigen, waarna we de wenkbrauwen en bovenlip epileren. Indien gewenst gaan we ook zwarte puntjes verwijderen. Erna verzorgen we de huid met actieve werkstoffen, onderga je een heerlijke massage en sluiten we af met een dagcrème en SPF.

AcnePLUS

De verzorging voor acnéhuiden. We verwijderen grondig alle zwarte punten en verzorgen de huid met actieve werkstoffen. Zo gaan we je huid weer uitbalanceren.

AgePLUS

De verzorging voor een verouderende huid, of eentje die gewoon een boost nodig heeft. (Want wist je dat die rimpeltjes wel eens zouden kunnen komen door vochttekort, en niet door veroudering?)

Mini

De snelle optie voor degenen die weinig tijd hebben. We reinigen de huid grondig, brengen een masker aan en sluiten af met een dagcrème en SPF. Op een halfuurtje binnen en buiten. Check.

Medical Peel

Een medical peel is een vorm van huidverbetering. We peelen de bovenste lagen van de huid weg waardoor er nieuwe, goede cellen moeten terugkomen.

Een medical peel helpt tegen huidproblemen zoals hyperpigmentatie, oppervlakkige rimpels, acné en couperose.

Voor het beste effect wordt er best een kuur van vier sessies uitgevoerd, waarbij je telkens een a twee weken tussen behandelingen laat. Deze behandeling mag niet uitgevoerd worden in de zomer

Classic: €95

Acne+: €130

Age+: €130

Mini: €50

Medical Peel: €135

Medical Peel Kuur 4 sessies: €540 (inclusief gratis SPF50)

Epilatie wenkbrauwen (enkel als supplement bij een andere behandeling): €25

Epilatie bovenlip (enkel als supplement bij een andere behandeling): €9

 

 

0
    0
    Jouw winkelwagen
    Geen producten hier!