Onze merken

Utsukusy

Utsukusy Cosmetics is de ultieme “blend” van traditionele Oosterse technieken met het meest moderne cosmetische onderzoek. Met uitsluitend natuurlijke ingrediënten als basis wordt onderzoek gevoerd hoe deze als active werkstoffen kunnen worden opgenomen in cosmetische producten ten dienste te stellen van de vrouwelijke schoonheid of “Utsukusy” in het Japans.

 

Utsukusy Cosmetics heeft een groot scala aan producten voor gezichts- en lichaamsverzorging en verschillende rituelen die je een wereld van sensaties doet ontdekken en ons door het hele Oosten zullen laten reizen. Deze producten en behandelingen zijn exclusief ontworpen voor schoonheidsinstituten, dermatologen, medische esthetische praktijk en wellness centra

 

Waarom wij fan zijn

Ik ben lang op zoek geweest naar een merk dat bij me paste. Ik ben helaas allergisch aan heel wat ingediënten en aan de meeste parfums in cosmetica. Het was dus een uitdaging producten te vinden die ik dag in, dag uit kon gebruiken zonder mijn allergie van mijn gevoelige huid te testen.

Alle producten waar ik mee werk zijn heel zuiver, zonder toegevoegde brol, goed voor het milieu en niet getest op dieren. Alle producten van Utsukusy zijn huidverbeterend dankzij de hoge concentratie actieve werkstoffen.

Door het grote gamma dat Utsukusy heeft kan ik iedere huid verder helpen, zelfs de meest gevoelige. Ik kan met trots zeggen dat Utsukusy nog nooit een allergische reactie heeft veroorzaakt, zelfs bij mijn meest gevoelige klanten. Ik maak graag een heksensoep van actieve ingrediënten om zo het beste resultaat te bekomen.

Youthlab

YOUTH LAB. is een Grieks merk van geavanceerde huidverzorgingsproducten met als doel het metabolisme van de huid te verbeteren voor een gezondere, jeugdige uitstraling. Elk product richt zich op een andere stofwisselingsfunctie en bevat actieve huideigen ingrediënten, speciaal ontworpen om de huid in balans te brengen en aan te spreken op zijn eigen herstel- en regeneratiefunctie.

 

Alle producten van dit merk zijn dermatologisch getest en geformuleerd zonder parabenen, chemische detergenten en zijn dierproefvrij.

 

Waarom wij fan zijn

In ons instituut zien wij veel skincare newbies. Jonge dames die graag hun huid willen gaan verzorgen maar nog geen huidindicaties hebben waardoor we grovere middelen moeten inzetten. Dames met een best oke huid die we graag in topvorm willen gaan houden en natuurlijk nog wat willen verbeteren in het proces.

Youthlab is heel laagdrempelig in gebruik, goedkoper dan utsukusy en heel fijn om te gebruiken. Ik raad dit merk aan als je nog een huidroutine moet ontwikkelen en hier stilaan mee aan de slag wilt.

Bellapierre

Onze producten zijn gemaakt met 100% mineralen en natuurlijke ingrediënten en zullen NOOIT talk, parabenen, bismuth oxychloride of andere schadelijke stoffen bevatten. Onze award winning collective is te vinden bij dermatologen, skincare professionals, … Bellapierre is een merk waar jij in kan stralen.

 

Waarom wij fan zijn

Toen ik op zoek ging naar een mineraal makeup merk vond ik een aantal dingen belangrijk: Allereerst wou ik dat er een groot gamma aan kleuren was en veel lipsticks. Ik heb zelf een lippenstiftcollectie van meer dan 60 tinten en wou mijn kleurrijke persoonlijkheid ook graag in mijn producten doortrekken.
Daarnaast moest het merk ook van de beste kwaliteit en huidverbeterend zijn. Er zijn veel minerale makeupmerken op de markt, maar die bevatten slechts 30% mineralen.

Bellapierre is 100% mineraal.

Daarnaast moest het merk ook betaalbaar zijn. Met ons duurste product dat op €55 komt (primer) is dit ook afgevinkt.

Van de kwaliteit tot de kleuren tot de verscheidenheid aan producten: wij zijn in alles fan van Bellapierre.

Footlogix

Footlogix Pediceuticals:

– Dermal Infusion Technology®

– Actieve bestanddelen dringen tot diep in de huid

– Niet-afsluitend

– De producten sluiten de poriën niet af

– Niet-vette formules

– Sokken en schoenen kunnen meteen aangetrokken worden

– Bijzonder werkzaam

– Onmiddellijk verbluffende resultaten

– Hoogstaande ingrediënten

– Ureum, Spiraleen™, Clotrimazol, essentiële oliën,…

– Voor ALLE huidtypes inclusief diabetespatiënten

 

Waarom wij fan zijn

Wist je dat een creme niet de juiste textuur is voor een voet? Dat is alsof je je gelaat zou scrubben met een lichaamsscrub, dat klopt ook niet helemaal.

Een voetmousse kan tot diep in de huid gaan indringen en gaat de huid van in de diepste lagen verbeteren.
Met footlogix hebben we verbluffende resultaten gehaald richting hydratatie en schimmelbehandeling en ik wil nooit meer iets anders.

Met prijzen rond de €20 is dit een fantastisch merk richting prijs/kwaliteit en gaat het jouw huid verbeteren zonder een vette laag achter te laten. Ideaal!

Attitude

Raising the standard with the best home & beauty care products for all.

High-performance, clean ingredients, less plastic,

 

Waarom wij fan zijn

Voor mijn baby’s en zwangere vrouwen enkel het allerbeste. Daarom kocht ik een merk in dat 100% hypoallergeen is, doet wat het belooft en ook goed is voor het milieu.

In tegenstelling tot populairdere babymerken die door testaankoop werden ontmaskerd als producten die niet voldoende beschermen, is dit bij Attitude wel het geval.

Marc Inbane

MARC INBANE is een toonaangevende speler in de wereld van tanningcosmetica en geliefd bij een groot publiek. Diverse invloedrijke modehuizen, hair & make-up artists, dermatologen en beroemdheden zijn fan van het eerste uur. MARC INBANE is inmiddels bekroond met verschillende awards én verkrijgbaar in meer dan veertig landen.

MARC INBANE biedt een veilig, verantwoord en natuurlijk alternatief voor de schadelijke UV-straling van de zon en zonnebanken. Steeds meer mensen gunnen hun huid het allerbeste: de luxe producten van MARC INBANE.

 

Waarom wij fan zijn

Toen ik zelf een zelfbruiner wou gebruiken heb ik lang gezocht naar een merk dat aangenaam rook, fijn aanvoelde op de huid en me geen wortel maakte. Triple check in marc inbane.

De heerlijke textuur van deze producten maakt dat ze ook hun weg hebben gevonden naar het instituut.

0
    0
    Jouw winkelwagen
    Geen producten hier!